Видях рецептата тук в ИЗТОЧНИК има клип как се прави
Стана за нула време и много,много, вкусно.
Продуктите се виждат но ще ги напиша .
1-пакет фини кори на BELLA
1 пакет 125гр.- масло
100гр.-олио
300гр.- смлени орехи
за сиропа
2ч.ч.-вода
2ч.ч.-захар
1 ванилия
Счуках орехите
Пакета с корите нарязвах на три.
Вземах по две ленти и в средата поръсих с орехи в които малко захар сложих.
Започнах да нагъвам на хармоника с пръсти.
Завих краищата и сложих в тавата която е намазана с масло.
Ето и друг начин на правене последователно с една кора сгъната на две.Стават по дълги и по лесно се прегъват.
Когато всички са готови полях обилно с маслото и олио.
Пекох на 190 градуса до златисто.
През това време направих сиропа и оставих настрани да изстива.
Когато изстинаха и баклавичките, полях с топлият сироп /да задържиш пръста си в сиропа./
Оставих хубаво да се напоят.
Вижте в източник горе ,има клип как се прави.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Чудни са, Здравче, и аз съм им хвърлила окото, но все ме е страх, че много ги обичам тези сиропиранки десертчета и гледам по-рядко да приготвям от тях :)
ОтговорИзтриванеТи ще ме накараш по-скоро да ги опитам.
Поздрави!
Изглеждат много апетитни обезателно ще направя
ОтговорИзтриване