Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
вторник, 6 декември 2016 г.
Шаран с ориз за Никулден на шеф Андре Токев
Това е гозбата която Андре Токев показа по телевизията.
Заинтригува ме ,че е нещо по различно и не традиционно.
Приготвяне:
Изчистете и измийте хубаво шарана.
Филитирайте го и изчистете от костите и посолете.
Ориз, леко се запържва в маслото.
После – праз, орехи, лют пипер, доматено пюре, стафиди, и сушени манатарки, които да дадат един по-интензивен вкус на рибата.
Всичко изсипах в тавичка.
Филето от рибата се нарежда върху ориза и се слага във фурната.
Пече се на 160-200 градуса, а ако искате още по-хрупкава коричка – може да включите грила.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар