Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

четвъртък, 23 януари 2020 г.

Панирани пилешки дробчета



продукти:

1 килограм пилешки дробчета
3 яйца, разбити
1/2 чаена чаша брашно /+/- за гъста каша
1к.ч.-кис.мляко
сол и черен пипер на вкус
олио за пържене

приготвяне:

Разделих пилешките дробчета на две и изрязах всички ципи, които ги свързват.
Подправих със сол и черен пипер на вкус.
Сложих ги в тенджерка с вода и сварих /за 5мин.от завирането/ до готовност.
Яйцата,млякото и брашното разбих на гъста каша в купичка
Всяко дробче топвам във яйчената смес и загряното олио.
ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СЕ ИЗГОРИТЕ СЪС ВРЯЛО  ОЛИО, ЗАЩОТО ДРОБЧЕТАТА ПРИ ПЪРЖЕНЕТО ,ПРЪСКАТ И ПУКАТ!!!
Изпържих ги в тиган на средно силен огън за около 2-3 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят.
Извадените дробчетата ги слагам върху кухненска хартия, за да поемат мазнина, ако имат.



”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

2 коментара: