свинско месо / телешко,заешко или пилешко/
за 1 буркан слагам
1ч.л.-сол
няколко зърна чер пипер
Измих и подсуших хубаво бурканите.
Нарязах на парчета месото/аз имах джолан и гърди/хубаво е месото да има кокалчета за да стане хубав бульон в бурканите.
Натъпках бурканите, плътно месото, но да е по надолу от гърлото 2-3см.
Сипах във всеки буркан по едно пръстче водичка.
Затворих с хубави капачки.
Наредих в тенджера като на дъното предварително сложих една хавлия и върху нея наредих бурканите.
Налях вода толкова за да покрие капачките /над капачките поне 3-4см./
Сложих на газовият котлон и като завря ,намалих на много слабо да къкрят.
Така 3ч.
По същият начин се правят и със пилешко, телешко!
Това е, супер станах и лесно за готвене.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар