Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

сряда, 15 декември 2021 г.

✨ Консервиране на всякакъв вид месо ✨

Трябват Ви: 
 свинско месо  / телешко,заешко или пилешко/ 
за 1 буркан  слагам
1ч.л.-сол 
няколко зърна чер пипер 

 Измих и подсуших хубаво бурканите. 
Нарязах на парчета месото/аз имах джолан и гърди/хубаво е месото да има кокалчета за да стане хубав бульон в бурканите. 
Натъпках бурканите, плътно месото, но да е по надолу от гърлото 2-3см. 
Сипах във всеки буркан по едно пръстче водичка. 
Затворих с хубави капачки. 
Наредих в тенджера като на дъното предварително сложих една хавлия и върху нея наредих бурканите. 
Налях вода толкова за да покрие капачките /над капачките поне 3-4см./ 
Сложих на газовият котлон и като завря ,намалих на много слабо да къкрят. 
Така 3ч. 
По същият начин се правят и със пилешко, телешко! 
Това е, супер станах и лесно за готвене.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
Ако Ви харесват моите рецепти , може да ме следите и във Facebook 
 Също така и в Instagram 
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация! ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар