Нарязах на парчета и напълних бурканите като силно притисках да няма много празно пространство.
На всеки буркан сипах по 5с.л.-захар /както за компот/.
Може и в тавичка да сложите тиквата и да я поръсите със захарта на око и колкото искате да е сладка и да стои така един ден и после да напълните бурканите, да ги затворите и стерилизирате.
Тогава завих хубаво капачките и стерилизирах за 45 мин.
Лесно и практично да си имате тиква и през лятото.
Когато отворя буркана, изсипвам тиквата в тавичка.
Парчетата нареждам плътно едно до друго.
Запичам на вентилатор да се изпари водата от тиквата.
Така приготвена става много вкусна , като локум, е!
Може да я използвате да си направите лятото и тиквеник.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Good morning, greetings from London. I am huch fan of yours especially , I like the Bread section, and I was willing to make one this morning, unfortunately it happens that I accidentally deleted the one I had , and I thought to visit your site and recover it , but for my disappointment I can't open the old post on Bread file. It is very hard to go through each year in order to find what I am looking for. Please can you make a update on your site so old post be more easy reached. Many thanks. Best wishes
ОтговорИзтриванеRummy
Има раздели на всички ястие.Вие само трябва да напишете кой раздел търсите ето този линк е за раздел ХЛЯБ в който раздел има 94 рецепти.
Изтриванеhttps://zi4e57.blogspot.com/search/label/%D0%A5%D0%9B%D0%AF%D0%91
Това пък е линк към раздел ПИТИ
Изтриванеhttps://zi4e57.blogspot.com/search/label/%D0%9F%D0%98%D0%A2%D0%98