щука 
 брашно за овалване на филетата преди пържене 
За соса: 
1 кофичка- кисело мляко 
 копър 
 2с.л.- смлени орехи 
 сол на вкус 
зехтин 
За маринатата: 
сока на 2 бр.- лимони 
черен пипер 
 розмарин 
 сол - на вкус 
Всичко това хубаво обърках 
 Начин на приготвяне: 
Почистих и измих рибата добре и хубаво измих на течаща вода. 
 Нарязах на филета. 
 Всяко филе овалях в марината. 
 Затворих съда и  прибрах в хладилник за 1 час може и една нощ. 
Когато извадих овалях всяко парче в брашно и оставих на стайна температура за 15 минути,
за да се намокри брашното и при пържене да стане, коричка. 
Изпържих филетата в тиган с олио. 
 При сервиране всяко парче полях със соса направен от продуктите за соса. 
За гарнитура направих 
 Картофено пюре /всички знаете как се прави/
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~





Няма коментари:
Публикуване на коментар