Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

четвъртък, 4 юли 2024 г.

Праз с яйца и свинско месо в ЕР ФРАЙЪР

Продукти 
5стръка -праз/нарязан/ 
1бр.- морков 
3бр.- яйца 
200гр.- свинско месо /предварително сварено/ 
5с.л.-олио
сол 
чер пипер 

 Приготвяне 
Нарязах праза и моркова и сложих в тенджерката в която сложих олиото. 
Хубаво задуших до готовност на продуктите. 
Прибавих тогава свареното месо, сол и черният пипер. 
Оставих на котлона още 2 мин.
Тогава всичко изсипах във силиконовата форма за Ер фрайъра.
Разбих яйцата в една чиния.
Изсипах върху празената смес и раздрусах да влезнат яйцата, между праза.
Тогава настъргах кашкавала и поръсих отгоре като разпределих, равномерно навсякъде.
Сложих във Фрайъра и включих на 130 градуса за 10 -12мин.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар