5стръка -праз/нарязан/
1бр.- морков
3бр.- яйца
200гр.- свинско месо /предварително сварено/
5с.л.-олио
сол
чер пипер
Приготвяне
Нарязах праза и моркова и сложих в тенджерката в която сложих олиото.
Хубаво задуших до готовност на продуктите.
Прибавих тогава свареното месо, сол и черният пипер.
Оставих на котлона още 2 мин.
Тогава всичко изсипах във силиконовата форма за Ер фрайъра.
Разбих яйцата в една чиния.
Изсипах върху празената смес и раздрусах да влезнат яйцата, между праза.
Тогава настъргах кашкавала и поръсих отгоре като разпределих, равномерно навсякъде.
Сложих във Фрайъра и включих на 130 градуса за 10 -12мин.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар