Последователи

сряда, 2 февруари 2011 г.

РЕБЪРЦА СЪС СЛАДКО КИСЕЛ СОС




продукти:
свински ребра
подправки кой каквито си слага/аз сложих за барбекю универсална подправка.
Една чашка бира и малко олио
Така запекох във фурната до готовност.
РЕБРАТА МОЖЕ И ДА СЕ ПЕКАТ НА СКАРА И ПАК ДА СЕ ПОЛЕЯТ СЪС СОСА.




СЛАДКО КИСЕЛ СОС:
Захар се карамелизира и щом е готова върху нея се изсипва смес от:
кетчуп,
лют пипер(малко),може и без него
соев сос,
балсамов оцет.
Съставките са "на око" и опитвате на вкус.
ВНИМАВАЙТЕ ,ЧЕ ПРЪСКА!

После се бърка,докато се редуцира до желаната гъстота(като разредена боза) и се намазва месцето,като се запича на грила още малко.
Аз направо ги потопих в сладко киселия сос и даже не ги запичах така ги консумирахме.



БЕЗУМНО ВКУСНА РЕЦЕПТА! БЛАГОДАРЯ НА ФАНИ ,ЧЕ Я СПОДЕЛИ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...