Последователи

неделя, 23 октомври 2011 г.

Бутер розички



ПРОДУКТИ:
Бутер тесто размразено, но студено!
праз
колбас някакъв
чушка
сол
чер пипер
лъжица зехтин
кашкавал за настъргване



*Праза ,колбаса,чушката ги нарязваме на ситно
*слагаме ги за една ,две минути да се запържат
*махаме от котлона и слагаме подправките
*оставяме плънката да изстине хубаво



*разгръщаме тестото и разпределяме плънката върху тестото
*рендосваме отгоре на ситно кашкавала
*навиваме на руло внимателно без да стягаме
*нарязваме на еднакви парчета
*всяко парче се обръща и се слага в тава с домакинска хартия



*Фурната трябва предварително да е загряна до 220 градуса
*Слагаме розичките да се пекат до готовност на тестото



*Много подходящо за предястие и безумно вкусно.

14 коментара:

  1. Чудни са , Зиче! И аз ги правя, но само с колбас:)Хубава седмица!

    ОтговорИзтриване
  2. Траянче, праза даде такъв хубав вкус на розичките,че не стигна дозата която направих.:)
    Хубава седмица и на тебе!

    ОтговорИзтриване
  3. Зиче,прекрасни са скъпа!И аз правих подобни вчера,само че,само с карамелизиран лук:)
    много хубави снимки!
    Прегръдки и успешна нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  4. Зиче, много пъстри и много красиви розички и със сигурност много вкусни! Ще се пробват :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Катенце, значи вчера сме били на една вълна с тебе.:))))

    Габи,наистина бяха много вкусни!

    БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ХУБАВИТЕ КОМЕНТАРИ!

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесно подредена маса! А розичките са просто мечта :)
    Поздрави и пожелания за успешна седмица!

    ОтговорИзтриване
  7. Ох, че пъстри и вкусни си ги направила, Зиче - магьосница си!!! Как да им устои човек :))???

    прекрасна седмица ти желая, мила!!

    ОтговорИзтриване
  8. Dzoli много се радвам ,че ти харесаха.

    ЕЛИ,наистина станаха страхотни, За масата ми, ти багодаря за комплиментите!

    МИНА ,чест е за мен да прочета такива суперлативи от теб!БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ!

    Прегръщам ви силно момичета !

    ОтговорИзтриване
  9. Чудни са, Зиче;-)
    И аз като във вица, ги правя, ама по-друг начин, т.е. не са същите. Като розички не съм завивала, но ще опитам;-)
    Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  10. Добро утро,Зиче!
    Интересен вариант-и както обичаме праз със сигурност ще ги направя.
    Приятен ден-прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  11. МЪХЧЕ,опитай и този вариант със сигурност ще ти харесат.

    ЖИВЕ,щом обичате праз опитай ще ви допаднат много.

    Прегръдки момичета и благодаря ,че посетихте блога ми!

    ОтговорИзтриване
  12. Я гледай каква празнична трапеза има туууууууук!
    Много са ти вкусни и красиви розичките,Здравче!А хлябът а-ла Зиче е наистина а-ла Зиче,т.е. прекрасен,с хубава коричка,много бухнал!Голяма си им майсторка,ей!

    Прегръдки,другарче!

    ОтговорИзтриване
  13. Зиче, масата е аранжирана страхотно, а предястието е просто великолепно и много идейно.
    Поздрави!!!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...