![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgekAIXv7xQZxF9tXlyskcLoAfBI6DzwbKGG2NTib2K5PMG1eKSNrMqrtENCRVErBHW4dIjxHC3KZrMGTW3tYSzUF54Qe6UK1JVYGDDT51JdbKyaDqII4f4RAGYsfmttiCQF6wmhiKmjP8/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+3460.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1ghC78_Xogt9KJpFntvVH_A9fZQpKU55y_Ra2kUiuSz1ZNFKjiaqrylqWkAOuG2eDaEkINIlvmn2NheU-vJWGY-lujitmt4qP1spKKdRvvuma91LyotGWs-XSQs4Yfyr7VmN_0hzwQRU/s1600/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+3468.jpg)
оригинална рецепта
380гр-брашно
225мл. - топла вода 50градуса
20 гр жива или 9 гр- суха мая
5 гр.-захар
9гр. -сол
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEG92aSIjLLdlGErMC1tVxKWdSJX2aviNWlVKrBeGVM9mzGu6PGBkpjMwe6-I3VgNxacHg4g3V4KZwgvQGcQQFiwN35hznvNZadj66lAwVrqkTKT5BXXXQPHbCGuvpGIFUWsm42O_9ZZo/s640/2011-10-22.jpg)
Аз сложих
около 500гр.-брашно
250мл.-топла вода 50 градуса
1пакет на Йоткер- 7гр суха мая
2 с.л. -захар
1с.л.сол
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKzfGKKQNxAuVxZsRavn7JqxUo23VnZhF5j_AXpmOio_eROi9fxg1QtDm4-hWIuBz8HxsAJHom_bhKmApJgTCfqpXpxibvbK8w-dDJsdLaLgi64juLMRCFMjM_TL3Fx5CC2tLp_Aj5GAY/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+3466.jpg)
Месих тестото по начина ,който е показан във видеото.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVyaAPH8iT9bT_M-RMVxa7iFmyo7KdgL1u5s0vbTFZRjpEaulUO9I6kFjHFMjEFhM8OdnRNqn9cZ9VoPRy_Ji_AI4fxf4JdTlupGh1E_aKAMFacYTBJukm11DThCbV4KsorwEg1ld1ZDo/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+3467.jpg)
Ето приготвянето на хлебчето
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-gSI5IesMKkDEaE2pZ70XI0Vc1x65wHMV_GmTszqKfW-jCLJxVPy7KRo6MbD81B1_TPUD7QeLvsBRhQFZ6VEZvYq07kM58yohyHMA6G2MlIvqhS4FT3-b6uMsxdi4AGjY-c0KbrMGyMM/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+3464.jpg)
Стана невероятно вкусно ,бързо се прави,за около 6-7 минути се меси оставя се за 20 мин да втаса и се слага да се пече около 30 мин и имаш опекан хляб.
След като втаса,оформих по начина който е показал ,сложих го направо да се пече на 200 градуса.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg51jigKPAVUs2VxWYfh_0Wo9rraxh-8qqx6R8Hwp9fCoTd3rLWGLiJQEcNtWejAlM8ZD51D-kEkF7PO_YYqHARbUs2oGsqHA-UTKmsRMCwMYZtdDm-6arvUTCIzIfL0R50o541HAIDhvc/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+3470.jpg)
Коричката е припекана и хрупкава, а вътре е душичка много пухкав.
Много важно в месенето е топлата вода явно ,и начина на месенето на руло.
Моите не можах да ги издокарам нещо с нарязването и формата като във видеото ,но вкуса не се промени от това деее.....:))))
Тъй като за 15 мин беше изядено, месих още едно хлебче за вечерта.:)))))
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhu7Be4JWIkqjT_rB4mVb2k_lAkCZrBejedTwYCuNdC4lk2h7msynlqKVfOaHDEjlXsKgLwP8ESV4OfDes0CFTVSF3WohD8mIcjyzKlrjIAwWVIRq8LloOGSMptPiM6mxpzjAhbIWSd-Y/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+3465.jpg)
Добър апетит !
Зиче, много апетитен хляб :)))
ОтговорИзтриванеинтересно оформяне и страхотна коричка !
Поздрави и хубава вечер!
Зиче, страхотен хляб!! Колко е пухкав само.. определено ще се възползвам от рецептата!
ОтговорИзтриванеПриятен уикенд и поздрави! :)
Дано да ви хареса момичета пробвайте го няма да съжалявате.
ОтговорИзтриванеЛека и спокойна вечер!
зиче хлебчето изглежда невероятно ,направо да си вземе човек,браво
ОтговорИзтриванепоздрави и лека нощ :)
Зиче, много добре се е получило хлебчето. като видя тесто много ме засърбяват ръцете и веднага ми се пииска да опитам това хлебче.
ОтговорИзтриванеЗиче,при мен направо двойна доза-с тази хрупкава коричка за кой по-напред 1 хлебче.И с видео материала-още по-нагледно.Благодаря ти ,мила!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Very nice bread with amazing crust:)
ОтговорИзтриванеМария много хубав направи и ще се увериш.
ОтговорИзтриванеВеси направи ли го ?:)
Живе ами от видеото го видях и направих за това го пускам да е нагледно и за вас.
Dzoli наистина е с хрупкава коричка и много вкусен също.
БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ МОМИЧЕТА ЗА ПОХВАЛИТЕ !
Спокойна и хубава вечер ви пожелавам от сърце!
Супер,супер хлебче,Здравче!Пак си се вихрила,и то много успешно!Страхотно пухкав е,а коричката,мммм...умирам за такава хрупкава!
ОтговорИзтриванеПоздрави,слънце!
Ох, как събуди тъмни чревоугоднически страсти у мен по никое време. Страхотно хлебче, искам да си отчупя и после пак:))Хубава вечер, Зиче и спорна седмица!
ОтговорИзтриванеЗиче, невероятен е! Благодаря за споделената рецепта! Вчера го направих и това е първият ми успешен опит за приготвяне на домашен хляб.Всички в къщи много го харесаха, даже са ми заръчали и днес да им направя :))
ОтговорИзтриване