Последователи

сряда, 11 септември 2013 г.

Хамбургери



питки за хамбургери
луканка ,бабек,пушени гърди
синьо сирене
кашкавал
маруля
краставица
домат
масло за намазване на питката



Питките разделяме на две и всяка половинка намазах с масло.
На долната половина сложих месцата, сирената, и запекох на партигрил (Може и на фурна но само включено горно горене).
После се добавя и резени краставички , резен домат, лист маруля.
По желание се слага кетчуп майонеза и горчица.
Капачето на хамбургера също слагаме на партигрила да се запече и той.
Слагаме го отгоре върху всички продукти.

2 коментара:

  1. Харесвам подобни предложения, които са вкусни, но се различават от т.нар. "фаст фууд", която гледам да отбягвам...
    Поздрави, Зиче, много апетитни хамбургери си приготвила! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Леле, Зиче, много богати хамбургери! Така апетитно изглеждат, че въпреки че хапнах вече, бих взела един и от тях. Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...