Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

сряда, 13 април 2011 г.

***здравословна диета*** КОПРИВА ,ЛАПАД И ПИЛЕ ЗАПЕКАНКА



Тъй като имам проблем със холестерола , триглицериди и повишена захар в кръвта минавам на диета за да сваля тези показатели и наднормено то тегло. За това реших да публикувам всичко което ще си приготвям за себе си , за да ПОМОГНА И НА НЯКОЙ ДРУГ С МОИТЕ ПРОБЛЕМИ! Ето например днес какво направих .Метнах се на колелото и отидох извън града и си набрах лапад и коприва.



Миии.. сега как да я приготвя?- с разрешените ми продукти за консумация....те са млечни,...пекани меса без мазнина ,зехтин за готвене и салатите ,...риба и морски дарове,..дреболии,...само белтък на яйцето,... зеленчуци всички /без картофи / приготвени на салата или задушени ,пекани,..... Та това е като продукти които мога да използвам ... Веднага се допитах до моя най близка приятелка TheNMaster всички я познават в готварските теми на БГ МАММА... ТЯ ЩЕ МИ Е ПЪТЕВОДИТЕЛ И СЪВЕТНИКА ЗА ТОВА КАКВО ДА СИ ПРИГОТВЯ... Та за днес е това предложението НИ!


Задуших си зеленията с една връзка зелен лук един малък морков без мазнина,а с малко водичка. Изсипах в тавичка1 с.л. зехтин.... Сложих сирене /може и извара/ и разбърках. Отгоре залях с разбити белтъци /3бр/ и 1 кисело мляко.... Запекох и готово.... Може да добавите и сварено пилешко месо. Аз днес добавих...стана невероятно вкусно нещо.



Няма коментари:

Публикуване на коментар