![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_88KFJAdvQBbd7iZiCBECYXYscwbBQ1ubcKzMON-kO93lGfD6ngCKFB3nic0TWzTACuiRFVV7RnR6E809zE6dKT5c0E4Bc5yPs5VSUuOdrEa8UXvMOlXUhnPXzj4UMS0D5Gk7AD3oZ_Tu/s640/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+2867.jpg)
В купа слагам 100мл. вода/ + 3яйца,+ сол,+ брашно щипка сода бикарбонат, да като боза.
Разбърквам добре всичко в купата до получаване на хумогена смес.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHmcSYEdzCkowRjjOrlGwy-dWA9JaDeUy31QiHBU2ik3mlr_MlXOErhrFhIx6l3ofGFq4J6j_ZcrKBcXgddB9ck5v8AJhdNjOuKFcJkOMi2AGieANAWWDhJj_jM_swJcWPDMsHEAxNFoRf/s640/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+2868.jpg)
Потапяме измитите цветове от тиква в панировката и пържим в тиган с повечко олио.
Много ,много вкусен италиански специалитет.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3nnGkqWcpf57EOi-P9u7V4tvx-0jrQxBBgVE0_ubCWeLshHuLmggD11yeaec0K5PWLKl89ltepG3EWbMaoRQ0JijxhzxthTElgXxZq5n1SueWh2L57huVjy6pzN0OZ5SURBbr41dDVkdQ/s640/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+2869.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар