Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
събота, 28 ноември 2015 г.
Свински ребра с мед и мента
Ето и рецептата
Продукти
парче свински ребра
сол, чер пипер, мед, соев сос,
по малко кимион, зехтин, магданоз, мента прясна
2 стръка пресен кромид
Приготвяне
Месото се осолява и се поръсва с чер пипер и кимион. Сложих в йена глас тавичка като на дъното полях малко зехтин. С лъжичка намазах с меда (за това парче около 3 с.л.). Поръсих със соевият сос. Нарязах кромида и магданоза и сложих няколко стръка мента. Полях със зехтин отгоре. Сложих капака на йена глас тавичката и сложих на силна фурна докато заври. После намалих на 160 градуса само да къкри за около час. Това е много важно да се пече на слаб огън, става много вкусно и крехко. ...................
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар