![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNhu_SDt-oMo1YgQlDYkdhxN1UNGpaIrxbwMtZyVHrPLqQnk_SJ7n55O-yhYKLIx2ACUSSfgs2swxGKf1GVh4CO-5uluzPElzyj7KvPPKQlnzO9Z-dcYTa6OuMrwZl0Z1hxCBHdeKQAYQY/s640/%25D1%2581%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BC%25D0%25BA%25D0%25B01159-001.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLKHHJWzk9KqhAzXj0XcG9gAAQcQmZuJ_JtnWs1mEuquQ2htDR-RTToKXZ-HDhBlbGNR5OVULRRrJAMZ9QzAPdr0y4ECQccPSaZkJfDP-nVDtyB61_eiXzH5diZQ0IKp4hdt9jNXFsmtKN/s320/%25D1%2581%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BC%25D0%25BA%25D0%25B01156.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIexEPPsv6131xSUZDpI9ItMPA7EmysfovDGpEJ3J85t9F7nQMKg1V5FeeXTGCPGjz64Bxz2UC6aUhIsO7tRsGze-yZe897lJ5hcuCkdD1kwiY4XMW77NoV1ljYK4jjqz_XWQ5hkiXuo-I/s320/%25D1%2581%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BC%25D0%25BA%25D0%25B01157.jpg)
Ето и рецептата
Продукти
парче свински ребра
сол, чер пипер, мед, соев сос,
по малко кимион, зехтин, магданоз, мента прясна
2 стръка пресен кромид
Приготвяне
Месото се осолява и се поръсва с чер пипер и кимион. Сложих в йена глас тавичка като на дъното полях малко зехтин. С лъжичка намазах с меда (за това парче около 3 с.л.). Поръсих със соевият сос. Нарязах кромида и магданоза и сложих няколко стръка мента. Полях със зехтин отгоре. Сложих капака на йена глас тавичката и сложих на силна фурна докато заври. После намалих на 160 градуса само да къкри за около час. Това е много важно да се пече на слаб огън, става много вкусно и крехко. ...................
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwbi807SHE_jgQr-fvp9UL1D9YuEXvO_Ha1BWRLWGQe4s7ClNB_Bczh8dIDBGZm7mbadlfufUlYJV-RoqZsGUfwlglsLeGOSxgNNAo4O0dlU0GHKdyypdhR5z9VynHbViiI6R9QuA9N4ya/s640/%25D1%2581%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BC%25D0%25BA%25D0%25B01159-001.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiM5IAaaIC-7cd_2b64zlTpGluh5Iy33Ozv5kRFCYZAHAKB4wVjEy-4p5xDmaJJ1jhaoHBY2dxwyUEomkzwQ-mbB7ReS9EJqsCJT7nNF_Lvez5ddMUpKsj9kDkHe67DzvwsyejmhBGFoNFt/s640/%25D1%2581%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BC%25D0%25BA%25D0%25B01166.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар