Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

вторник, 5 април 2016 г.

ПИЛЕШКИ ГЪРДИ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ, ТОПЕНО СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ





ПРОДУКТИ
1бр. -пилешки гърди
1 малка глава -броколи
2 големи -моркова
2 -чушки зелени
2 -чушки червени
1/2 стрък праз лук
2 картофа
1 бомбичка-топено пушено сирене
200гр. кашкавал
сол
олио





ПРИГОТВЯНЕ
Гърдите нарязани на жулиени или на късчета
Картофите обелваме и нарязваме като за мусака .
Броколите на розички.
Морковите обелени и нарязани на кръгчета.
Чушките на ивици.
Праза на колелца.
топеното сирене на колелца.
Кашкавала настърган.



В дълбок тиган слагам олио, всички зеленчуци и пилешкото, без броколите и задушавам.
Прибавих и броколите за 2 минути и хубаво обърках.



Сложих и нарязаното топено сирене и половин чашка водичка.
Оставих така да къкри около 5-10 мин. за да се разтопи хубаво топеното сирене.


Прибавих и част от настърганият кашкавал за 2 мин.
Сервирах топло като отгоре поръсих с настърган кашкавал.




Това е бързо и адски вкусно!














Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...