
ОБОЖАВАМ ГИ ,ОТ ДЕТЕ И ВИНАГИ СИ ГИ ПРАВЯ КАТО МИ СЕ ПРИЯДАТ .
НЕ ,ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАК СЕ ПРАВЯТ ,НО ТОВА СИ Е КЛАСИКА И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГУБИ ВЪВ ВРЕМЕТО.

Та за хората които не са го правили
Купих си свинско месо за готвене.
Нарязах го на малки парчета и сложих във тенджерата с олио и осолих.
Пържих с капака да се задуши, като от време на време разбърквах.
Когато остана на мазнина бърках докато порозовеят всичките парченца.
Може да сложите и смлян черен пипер.
Сервира се топличко.

Класика!!! Това е рецепта и от моето детство. Баща ми режеше праз на кръгчета и го объркваше с месото. Беше божествено. Благодаря за идеята. Хубава седмица.
ОтговорИзтриване