Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

сряда, 5 декември 2018 г.

Бял ръчен хляб



Продукти:

600-700гр.-бяло брашно
1ч.л.равна-сол
1ч.л.-захар
400мл-топла вода
1бр-суха мая на Йоткер/или 1/2 кубче, жива/

Приготвяне
Всичко омесих на средно меко тесто.
Сложете още брашно или вода ако е нужно.
Оформих на топка и набрашних отгоре хубаво и леко разтеглих на дължина и сложих във тавата.
Оставих да втаса за около 30 мин във фурната на 50 градуса,покрит с хавлия.
Пекох на 200градуса докато се зачерви коричката.




~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар