![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHoLphRBxuFnhfksX5m7sYX3Gqw9ozVKGKDcLHlSVr-emXc8J1m1qR7yYWa3KzhvJgREEWMOL8d0-mVifNFVbWpg4nBC1fAtdVGX4qoeqbeCyBWNzOt3LAr5AUOh7806gVoFqIO6Jzn1U/s640/IMG_20181225_101229.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhR6ER5S52HK2HHCxSYMZu-7xpgOpZNqPbbRWZXbRtYd3HM4lXTwFlVUC6p_eU74Z05AAXVlkVfudbEeOG4Su1LKt-UhKYIme8A5rC9Wxh7G_k715caPmaZ1vGdijoKGIq5G_LCH7D7SKc/s640/IMG_20181225_101317.jpg)
ПРОДУКТИ
Свински джолани с кожа
сол
чер пипер
червен пипер
мед по 1с.л. на всеки джолан
соев сос
по малко кимион
олио и по парченца масло за всяко джолан
мента прясна -по стрък на пържола
Малко праз от перата на ситно
100мл.-бира
Приготвяне
Месото се осолява и се поръсва с чер пипер и кимион и по щипка червен пипер.
Сложих в тава като на дъното полях малко олио.
Когато ги наредих всичките с лъжичка намазах с меда.
Поръсих със соевият сос.
Нарязах на много ситно перата от праза/или пресен кромид или червен кромид/ поръсих отгоре и поръсих няколко щипки мента.
Сложих на всеки джолан по резенче масло.
Полях и с бирата .
Завих тавата с алуминиево фолио и сложих в хладилника да престои една нощ.
Ако искате може и веднага да печете,на по силна фурна ,и е готово за около 2ч. няма проблем.
Аз когато имам гости включвам на макс фурната и когато заври го намалявам на 120 градуса и така пека цял ден,без да се занимавам повече с него.Понякога и през нощта го пека пак като заври и го намалявам на 70 градуса и така цяла нощ.
Когато е готово прехвърлих в дълбок сач и запекох за малко и така сервирам.
Гарантирам за най вкусното месо, което ще консумирате до сега!!!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhq4IHAFvLG9GXiD66-A13l1XoWyi6CYgZ-7IH6rCCXAMGBGo4Yv1WukfdF9u7F4Kvyd1K_g-G1ReH8INPfNMGAfMOjNt_Psc_G_BPFDzErzTxxLwoNXFU3b43x_VAAlmxY-puMRlG88nU/s640/IMG_20181225_101143.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZLzawtvz38QZdjaRNK6xPwG6qzEzJjc_x6q27ODT4ZGF04WX6RNb0nILjdDXvpTFeGyzVwTtIYrpo1fMertiALo02zGRooOlo70kQRE4MCm5489cgj5lhUvrFCV8QcXfkBZ0vqj5LD28/s640/IMG_20181225_101211.jpg)
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар