Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

четвъртък, 8 август 2019 г.

Зелена манджа със пушено свинско рагу



ПРОДУКТИ
около 400гр. бамя
200гр.-замразен грах
1- зелена чушка на ситно
2- пресен кромид лук нарязани на едро
1-морков нарязан на шайби
4-домата настъргани или от буркан
3-скилидки обелен чесън
червен пипер,
чер пипер
сол
1/2 връзка магданоз на ситно
олио
400гр. варено-пушено рагу
1с.л. брашно



Кромида,моркова,чушката и скилидките чесън задуших в олиото.
Прибавих червеният пипер ,доматите,бамята и налях веднага вода да покрие продуктите.
Прибавих солта ,черният пипер и рагуто,захлупих с капака да къкри на слаб огън ,докато се сварят продуктите./бамята като я стиснете с пръсти да е мека/около 40-50 мин.
Не бъркайте често манджата, за да не се разпука бамята.
Когато е готова яхнията ,разтворих 1 с.л.-брашно с вода и застроих до желаната гъстота и оставих да къкри още 2-3 мин..
Поръсих с прясно нарязан магданоз.




”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във  Facebook
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, 
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар