Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

сряда, 2 октомври 2019 г.

Лесни и вкусни, камби без стерилизиране





Ето и рецептата.
Взема се неопределен брой камби.

ПРИГОТВЯНЕ: Камбите се измиват и се изтърбушват.
Във всяка камба се слага по
1равна ч.л.- сол,
1ч.л.-захар,
1с.л.- олио
1с.л.- оцет.

Тези ги направих чисти само със по 2 скилидки чесън в камбите.
Иначе може да ги направите и пълнени.
Пълнят се с нарязани на дребно моркови,карфиол,целина,може и настъргано зеле.
След това се слагат камбите наредени в тава и се пекът до леко зачервяване/омекване/.
Редят се в буркани и се обръщат с капачките надолу.
Завиват се хубаво да се задушат,така до другият ден.
Не се варят!
Станаха много вкусни особено със чесънчетата мммм....



Източник



”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във  Facebook
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, 
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

4 коментара:

  1. Наистина стават много вкусни, особено пълнени.Правя ги повече от 20 години и винаги са сполучливи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на нас ни харесаха и най вече че няма стерилизация!

      Изтриване
  2. А колко време издържат така?

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...