Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

сряда, 2 октомври 2019 г.

Камби, лесни и вкусни без стерилизиране










Ето и рецептата.
Взема се неопределен брой камби.

ПРИГОТВЯНЕ: 
Камбите се измиват и се изтърбушват.
Нареждат се в тава една до друга.
Във всяка камба се слага по
1 равна к.л.- сол,
1ч.л.-захар,
1с.л.- олио
1с.л.- оцет.

Тези ги направих чисти само със по 2-3 скилидки чесън в камбите.
Иначе може да ги направите и пълнени.
Пълнят се с нарязани на дребно моркови,карфиол,целина,може и настъргано зеле.
След това се слагат камбите наредени в тава и се пекът до леко зачервяване/омекване/.
Редят се в буркани цели и се обръщат с капачките надолу.
Завиват се хубаво да се задушат,така до другият ден.
Не се варят!
Станаха много вкусни особено със чесънчетата мммм....


Източник                                  







4 коментара:

  1. Наистина стават много вкусни, особено пълнени.Правя ги повече от 20 години и винаги са сполучливи.

    ОтговорИзтриване