Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
вторник, 8 октомври 2019 г.
Затворена пица,Калцоне със зеленчуци
Продукти за тестото
250 мл.- топла вода
20гр. -жива мая или 1 пакетче суха на Йоткер
2с.л.-олио
1ч.л.-сол
около 400гр.- пълнозърнесто брашно на София МЕЛ
и малко бяло брашно за меко тесто
МЕСИ СЕ МЕКО ТЕСТО ОТ ВСИЧКИТЕ ПРОДУКТИ!
Плънка:
кромид,спанак,морков,гъби,чушка,домат 2с.л.-зехтин,сол,малко червен пипер и чер пипер.
Всичко се задушава .
Разточвам тестото на овал и слагам от плънката на половината
и захлупвам и правя ръбчета от страни
Намазах с мазнинката от плънката и поръсих чубрица и сложих в подходяща тава която намазах със зехтин
Оставих за 10 мин. и пекох на 190 градуса.
Подходяща за ВЪГЛЕХИДРАТЕН ДЕН на 90 дневната диета!
Аз разпределих по 400гр. и сложих във фризера на топки да ми е готово за всеки въглехидратен ден.
сурово тесто 400гр
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Това го направих по рецептата тук стана много вкусно. Благодаря!
ОтговорИзтриванеМного се радвам ,че ви е харесала пицата.Благодаря за доверието!
Изтриване