Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

понеделник, 6 април 2020 г.

Обикновена торта с пандишпанови изрезки




Приготвяне:
1/2 пакет -пандишпанови изрезки-
/във почти всеки магазин ги има/
шоколадови пръчици

За крема
1пакет- ягодово нишесте
1л.-прясно мляко
1ч.ч.-захар /ако искате да е по сладко сложете повече/

Приготвяне:
Разделих изрезките на две.
Едната част сложих на дъното на съдинката в която ще правя тортичката.
Направих крем нишестето по традиционният начин/всеки знае как се прави/
Половината от крема изсипах върху изрезките.


Тогава сложих другата половина,изрезки,отгоре


Останалата половина на крема изсипах отгоре и загладих със шпатулата


Поръсих със шоколадови пръчици и сложих във хладилника да стегне,за 3ч.


Лесно, бързо и вкусно!




”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~






Няма коментари:

Публикуване на коментар