


Приготвяне:
1/2 пакет -пандишпанови изрезки-
/във почти всеки магазин ги има/
шоколадови пръчици
За крема
1пакет- ягодово нишесте
1л.-прясно мляко
1ч.ч.-захар /ако искате да е по сладко сложете повече/
Приготвяне:
Разделих изрезките на две.
Едната част сложих на дъното на съдинката в която ще правя тортичката.
Направих крем нишестето по традиционният начин/всеки знае как се прави/
Половината от крема изсипах върху изрезките.

Тогава сложих другата половина,изрезки,отгоре

Останалата половина на крема изсипах отгоре и загладих със шпатулата

Поръсих със шоколадови пръчици и сложих във хладилника да стегне,за 3ч.

Лесно, бързо и вкусно!



”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар