Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
четвъртък, 9 април 2020 г.
Горска дроб сарма
Не знам как да го нарека това ястие, нещо между дроб сърма и гъби с ориз.
Може би гъб-сърма
Има си вече кръстница тази гозба- Горска дроб сарма
Но каквото и да е името, беше много вкусно!
Продукти:
1 буркан пържена сърнела /или 500гр. печурки/
1ч.ч-ориз /2,1/2ч.ч.-вода/
100гр.-масло
сол
чер пипер
за заливката
2бр.яйца
200гр.-кисело мляко
4с.л.-прясно мляко
2с.л.-брашно
Хубаво се разбърква до хомогенна смес.
Приготвяне:
В тиган гъбите запържих още малко със маслото./Вие направете същото с печурките до готовност/
Прибавих ориза и бърках докато стана стъклен.
Добавих водата, солта,пипера и разбърках.
Сложех във фурната на 230 градуса на най долно ниво,до готовност.
Тогава залях със заливката и сложих на средно нива във фурната да се запече хубаво.
Това е лесничко и бързо.
Бях направила и МЛЕЧНА СУПА
Бях направила и МЛЕЧНА СУПА
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар