Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

четвъртък, 9 април 2020 г.

Горска дроб сарма



Не знам как да го нарека това ястие, нещо между дроб сърма и гъби с ориз.
Може би гъб-сърма

Има си вече кръстница тази гозба- Горска дроб сарма

Но каквото и да е името, беше много вкусно!


Продукти:
1 буркан пържена сърнела /или 500гр. печурки/
1ч.ч-ориз /2,1/2ч.ч.-вода/
100гр.-масло
сол
чер пипер

за заливката
2бр.яйца
200гр.-кисело мляко
4с.л.-прясно мляко
2с.л.-брашно
Хубаво се разбърква до хомогенна смес.


Приготвяне:
В тиган гъбите запържих още малко със маслото./Вие направете същото с печурките до готовност/
Прибавих ориза и бърках докато стана стъклен.
Добавих водата, солта,пипера и разбърках.
Сложех във фурната на 230 градуса на най долно ниво,до готовност.
Тогава залях със заливката и сложих на средно нива във фурната да се запече хубаво.
Това е лесничко и бързо.

Бях направила и МЛЕЧНА СУПА




Бях направила и МЛЕЧНА СУПА



”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~


Няма коментари:

Публикуване на коментар