Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

четвъртък, 16 април 2020 г.

Мраморни яйца с люспи от бял и червен кромид





Трябват ни сухи люспи от червен и бял кромид,
марля,или тънък чорап
конец


Люспите от двата вида кромид,нарязах на ситно с ножица.
Нарязах марлите големи колкото да обвият яйцето.
Сурови яйцата потопих във вода.
Взех яйцето и овъргалях в нарязаните на ситно люспи.
Сложих го в марля/или тънък чорап/.
Хубаво стегнах и завързах със конеца да е плътно стегнато около яйцето.
Така приготвени, вече може да сварите яйцата,/аз варя на средна температура за да няма пукнати,много леко да къкрят/ достатъчно дълго, за да станат твърди.
Оставих във водата от 30 мин. до -1ч. да престоят.
Извадих и подсуших леко със салфетка.
Гланцирах с олио
Яйца био, боядисани !



Ето ТУК може да видите по същият начин но само със един вид  черупки,или допълнително които се слагат във боя за яйца.
А ТУК  как се боядисват със сълфетка.


”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~



1 коментар: