1кг. -свинско месо /Може със всякакво месо да си го направите/
червен пипер ,
сол
чер пипер
50гр.- масло
1 бомбичка ,топено сирене
За плънката
1 кромид нарязан на едро
2 броя моркови нарязани на ивички
300гр. спанак
сол
олио
Всички продукти за плънката задуших в тигана докато остана на мазнина.
Тогава махнах от котлона да изстива.
Месото нарязах на тънко така ,че да стане правоъгълник и хубаво начуках да стане тънко.
Посолих и наръсих чер пипер
Сложих отгоре задушените зеленчуци, като ги разпределих на цялото месо.
Наредих отгоре пушеното сирене
Започнах да навивам на руло
С конец за печене го вързах хубаво, да не се разтваря.
Намазах месото с червен пипер и отгоре намазах с разтопено масло
Сипах на дъното малко бира.
Завих със алуминиево фолио и сложих да се пече във фурната на 230 градуса.
Когато е готово махнах фолиото и запекох отново да стане препечена коричка.
Ако има много течност в тавичката просто го печете само на долен реотан да изври.
Сервирах като го нарязах на порции.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Просто прекрасно! Чудно е Зиче! Влиза в списъка веднага. :)
ОтговорИзтриванеМного е лесно и много, ама много вкусно.Аз си го правя често и съм пробвала с други плънки, но с тази ми е фаворит. Ще ти хареса, Драго!
Изтриване