1пакет - бутер тесто/ аз използвах от Лидъл/
Суха, универсална подправка / използвах подправка от Лидъл/
Вие може да използвате, всякаква универсална подправка.
Приготвяне:
Включвам фурната да се загрява на 220 градуса.
Докато се загрее фурната, разгънах тестото и върху него наръсих от подправката.
С точилка, леко разточих да се впие подправката в тестото.
Тогава го нарязах на ивички 1 пръстче дебели от късият край на правоъгълника. Всяка ивичка прегъвах на две и хубаво усуквах да стане като спирала. Слагах във силиконово фолио за печене с борд на Tupperware, на него, НИЩО НЕ ЗАЛЕПВА. Толкова е удобна и лесна за използване. Хартия за печене вече не купувам, не ми е нужна щом имам, това бижу. Всичко може да си печете на тази подложка от сладки, макарони, целувки, пандишпаново руло, като заедно с подложката завиваме, хляб.
Тогава го нарязах на ивички 1 пръстче дебели от късият край на правоъгълника. Всяка ивичка прегъвах на две и хубаво усуквах да стане като спирала. Слагах във силиконово фолио за печене с борд на Tupperware, на него, НИЩО НЕ ЗАЛЕПВА. Толкова е удобна и лесна за използване. Хартия за печене вече не купувам, не ми е нужна щом имам, това бижу. Всичко може да си печете на тази подложка от сладки, макарони, целувки, пандишпаново руло, като заедно с подложката завиваме, хляб.
Ако искате да си закупите такава силиконовата подложка за печене, на Tupperware! , беше на промоция. Аз си я взех
ЕТО ОТ ТУК или ОТ ТУК
като се присъедините към групата.
Сложих я върху скарата от фурната и наредих спиралите на нея.
Фурната вече беше достигнала 220градуса.
Ако сложите в по студена фурна няма да ви се надуе тестото, за това изчакайте релето да изключи, като е достигнало нужната температура.
Сложих тавата на първото ниво и пекох до готовност.
Бързо и учудващо вкусни се получиха!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар