Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

вторник, 9 април 2024 г.

Соленки от бутер тесто

Продукти: 
 1пакет - бутер тесто/ аз използвах от Лидъл/ 
 Суха, универсална подправка  / използвах  подправка от Лидъл/
 Вие може да използвате, всякаква универсална подправка.

 Приготвяне: 
 Включвам фурната да се загрява на 220 градуса. 
 Докато се загрее фурната, разгънах тестото и върху него наръсих от подправката.
С точилка,  леко разточих да се впие подправката в тестото.
 
Тогава го нарязах на ивички 1 пръстче дебели от късият край на правоъгълника. Всяка ивичка прегъвах на две и хубаво усуквах да стане като спирала.
Слагах във силиконово фолио за печене с борд  на Tupperware, на него, НИЩО НЕ ЗАЛЕПВА. Толкова е удобна и лесна за използване. Хартия за печене вече не купувам, не ми е нужна щом имам, това бижу. Всичко може да си печете на тази подложка от сладки, макарони, целувки, пандишпаново руло, като заедно с подложката завиваме,  хляб.

Ако искате да си закупите такава  силиконовата подложка за печене, на Tupperware! , беше на промоция. Аз си я взех  
                                 ЕТО ОТ ТУК   или  ОТ ТУК
като се присъедините към групата.

Сложих я върху скарата от фурната и наредих спиралите на нея.
Фурната вече беше достигнала 220градуса. 
 Ако сложите в по студена фурна няма да ви се надуе тестото, за това изчакайте релето да изключи, като е достигнало нужната температура. 
 Сложих тавата на първото ниво и пекох до готовност. 
 Бързо и учудващо вкусни се получиха!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар