Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

сряда, 21 февруари 2024 г.

Печен свински джолан 🍴

 

Два джолана ги сложих в херметика  с 1ч.л.-сол и покрих с вода.

 Варих ги за 1час.

Извадих ги и обезкостих.

Наредих ги в  тавичка,  сложих отгоре им парчета масло. 

Един нарязан на едро, морков, да запълня дупките между джоланите.

Сипах и малко бульон от варенето им.

Запекох във фурната.

ООО сетива, разкошотийка!

 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар