Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

вторник, 6 февруари 2024 г.

Паниран, свински дроб

Продукти 
500 гр.- свински черен дроб 
сол - на вкус 
олио за пържене 

  Панировка 
1/2 ч.ч.- бира 
1/2ч.ч.-прясно мляко 
1с.л.-галета 
4 с.л.-брашно за гъста каша 
2бр. -яйца 
щипка -черен пипер 
щипка- червен пипер 
по желание- чубрица 
и малко универсална суха подправка 

  Приготвяне 
Почистих свинският дроб и го нарязва на жулиени. 
В гевгир, хубаво измих на течаща вода, за да се махне кръвта. 
Сложих и го сварих до готовност./може и да не се вари ако е нарязан на тънки парчета/ 
От съставките за панировка приготвих гъста каша/ако е рядко ,добавете още брашно или галета/. Дробът потапям в панировката. 
Пържих от всички страни в нагорещено олио/но не силно/. 
Изваждам готовите парчета, върху кухненска хартия.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар