2бр.- арабски питки
кайма- аз използвах 1 бр. сурово кюфте за скара /може да използвате и салам /какъвто имате/нарязан на парчета или настърган/
50-60гр- кашкавал- настърган
1бр.- яйце
малко олио
малко масло за намазване на питките
Така направих
Една от питките намазах със каймата като принцеса, сложих в тиган в който сипах малко олио/може и масло/
Чукнах яйцето и с виличка го разбърках.
Поръсих обилно с кашкавала и отгоре сложих другата питка.
Може по желание да наредите и резени домат отгоре преди да сложите питката.
Захлупих тигана с капак и на бавен огън пекох около 5мин. като поглеждах отдолу, да не загори.
ОБЪРНАХ СЪС ШПАТУЛА И ПЕКОХ ОТ ДРУГАТА СТРАНА.
Когато извадих намазах с масло.
Нарязах на парчета.
Това е мили приятели, лесничко и много вкусно стана.
Хапнахме го със айран от домашно мляко.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар