Тарелка-пилешки дробчета
6-7 средни- картофи нарязани на кубчета
1бр.голяма глава - кромид лук нарязан на едро
100мл.- олио
4 скилидки- чесън
сол на вкус
две щипки червен пипер
копър
чер пипер
Приготвяне:
Нарязаните картофи изпържих до готовност в олиото.
Изкарах ги от тигана.
В същата мазнина сложих дробчетата и кромида.
Когато хубаво се запържиха и кромида омекна, прибавих червеният пипер, солта, черният пипер, върнах картофите с копъра и хубаво обърках.
Готвих около 5 мин.
Сервирах поръсено с копър.
Голяма вкусотия стана и е ястие, което много бързо се готви.
Горещо препоръчвам.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
</
Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
Няма коментари:
Публикуване на коментар