Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

неделя, 8 септември 2024 г.

Свински врат печен върху зеленчуци

Продукти: 
свински врат/количеството е по Ваш избор/ 
3бр.- големи глави кромид лук 
3бр.- моркови 
3бр.- картофи 
3бр.- чушки 
шепа - грах 
1бр.- голям домат 
50гр масло 
30мл.- олио 
150мл.- бира 
сол
чер пипер
магданоз
универсална суха подправка/лидълска/
 


 Приготвяне: 
Всички всички зеленчуци НА ЕДРО
Сложих ги в тавичката в която ще пека ястието. 
Поръсих със всички подправки и бирата и 50мл.- вода.
Нарязах св. врат на пържоли. 
Запечатах на тиган. 
Сложих котлетите, отгоре върху зеленчуците.
Полях със олиото, а маслото разделих на парчета за всяка пържола 
Завих с алуминиево фолио.
Пекох първо на силна фурна и като завря намалих на 170 градуса да се пече на слаб огън за около 1час .
Разкошотийка се получи, опитайте няма да съжалявате.



 
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар