свински врат/количеството е по Ваш избор/
3бр.- големи глави кромид лук
3бр.- моркови
3бр.- картофи
3бр.- чушки
шепа - грах
1бр.- голям домат
50гр масло
30мл.- олио
150мл.- бира
сол
чер пипер
магданоз
Приготвяне:
Всички всички зеленчуци НА ЕДРО.
Сложих ги в тавичката в която ще пека ястието.
Запечатах на тиган.
Сложих котлетите, отгоре върху зеленчуците.
Полях със олиото, а маслото разделих на парчета за всяка пържола
Завих с алуминиево фолио.
Пекох първо на силна фурна и като завря намалих на 170 градуса да се пече на слаб огън за около 1час .
Разкошотийка се получи, опитайте няма да съжалявате.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар