![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4m-O6h8dN4wbci0Ylzv81_BIU6Ete0HXgFO7b41iU5LkIrdlquwFQXZzVPElRx9oXeZmTZQIOT_VTt6dMC98k7CmnIJwHTsjcLEKTu8IDOhhDgimwHZdHFQ8EafneTVbnvidJ1OV9E9I/s640/IMG_20180411_102448.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjM0aAf6iN1oKlOVmwD3sTn4aibcb3982LbUvrE8USZm2w_Y9STzbroYvn94yzGiyIIaqQuxTJZDrBxIrCIMv8AvmqIvw0cEYK2A6vCpwJrJgwRdIOvzAI60pV1SIikqq6EBaEJfU5Qeok/s640/IMG_20180411_102430.jpg)
А сега ето и рецептата за чорбата.
Продукти
500гр-спанак- измит и нарязан
1 голям кромид- на ситно нарязан
1 морков- на шайби нарязан
1 домат- настърган ,може и консерва
1ч.л.-червен пипер
5с.л.-олио
1 шепа ориз- измит
1бр джолан предварително сварен
чубрица
Приготвяне
Запържих лука и моркова прибавих спанака и за 2-3 мин и него задуших.
Прибавих червеният пипер и доматите и налях водичка.
Когато завря водата прибавих ориза и оставих да къкри на котлона до готовност на ориза.
Който желае може да го закаши с брашно.Аз не я обичам с брашно, а така чисто.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4M2E3sIj-z9T1QFaJYjGajf8dA0Uyo0C_Afp8UOFHQVDZ0RbzSIC17oYqZUp4177at9EYG0hv7ErfkzB5txyXG-bqJe3CL796V9k3UaQmPfdj6xtusDhtbzwwO4rzSCnRwJ1qA89nJ4/s640/IMG_20180411_102414.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар