Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

вторник, 8 октомври 2019 г.

Затворена пица,Калцоне със зеленчуци



Продукти за тестото
250 мл.- топла вода
20гр. -жива мая или 1 пакетче суха на Йоткер
2с.л.-олио
1ч.л.-сол
около 400гр.- пълнозърнесто брашно на София МЕЛ
и малко бяло брашно за меко тесто

МЕСИ СЕ МЕКО ТЕСТО ОТ ВСИЧКИТЕ ПРОДУКТИ!


Плънка:
кромид,спанак,морков,гъби,чушка,домат 2с.л.-зехтин,сол,малко червен пипер и чер пипер.
Всичко се задушава .

Разточвам тестото на овал и слагам от плънката на половината


и захлупвам и правя ръбчета от страни



Намазах с мазнинката от плънката и поръсих чубрица и сложих в подходяща тава която намазах със зехтин


Оставих за 10 мин. и пекох на 190 градуса.




Подходяща за  ВЪГЛЕХИДРАТЕН ДЕН на 90 дневната диета!
Аз разпределих по 400гр. и сложих във фризера на топки да ми е готово за всеки въглехидратен ден.
сурово тесто 400гр


”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във  Facebook
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, 
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~


2 коментара:

  1. Това го направих по рецептата тук стана много вкусно. Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам ,че ви е харесала пицата.Благодаря за доверието!

      Изтриване