![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbnsw0rh1ZROjUkaEsxtLZDCCE2Q2gMZQIMS8-Z9IHXjhFDjQDOeYyfW2V5Pgi7Htr42USTXf97f9EwjwTpBm7jjXnIG9BIpeFuTRADE7mS4pgWaAlOedFvV28t8JnnTSoILD4PS9vl0U/s1600/IMG_20191216_114443.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivSwIwJ7aEtvWVkEafmyVAr4C4-cKqf4w2gfe7uSmOsHgSKPahdUJP396ryu4NVK-L_5p7dIX85zo54Wbr1oxNViAgK-v8WFdC9SzXHLO3HAfEcpPdyEkov4jWEdPTptilV9kveJeGBw8/s1600/IMG_20191216_114658.jpg)
Продукти
1/2-от голяма, кисела зелка
3бр.- кромид лук
1 ч.ч.- олио
500 гр.- готови кори за баница
щипка червен пипер
щипка чер пипер
Приготвяне
Нарязах на ситно зелето и лука, задуших ги поотделно в част от мазнината,като накрая на зелето поръсих щипка червен пипер.
Смесих ги лука и зелето и разбърках .
Намазах с олио тавичка.
На дългата част на 1бр. кора разпределям по 2с.л. от плънката и завивам на руло.
Наредих в тавата като леко намачках за да се поемат в тавата на права линия.
Така процедирах със всички кори и плънката докато свърши.
Намазах отгоре със олио.
Зелникът изпекох в умерена фурна до готовност.
Няма такава сладост ,няма!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqjESa9cWTcJ0bvMiunWf9E-bcrz_zQBvhfjZcZQw9JkB_32OPb_gS-CipkEKzGvLIHBL52Y7o6QGTa2OyJn9xZ_2Yne7wymKkPRr6o_4Dj7RucilDuO99n8MLaaeYsCv5UKmyXX9smfU/s1600/IMG_20191216_114434.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrPq5Yc2dnXYPaN7EtnlhO1141ahNOJu0EaNPZAaO9hkuOZ5tCXunxwmbkUnANaniwdxVGOouIRxF_Mr7hdK0fW7yR38ZFX7g5Nsw5RS_koyjsuurM0mb63svnkfrom5ctrRUo7Qh5duE/s1600/IMG_20191216_114733.jpg)
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар