Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

четвъртък, 26 март 2020 г.

Зелник с кисело зеле и кромид лук



Продукти
1/2-от голяма, кисела зелка
3бр.- кромид лук
1 ч.ч.- олио
500 гр.- готови кори за баница
щипка червен пипер
щипка чер пипер

Приготвяне
Нарязах на ситно зелето и лука, задуших ги поотделно в част от мазнината,като накрая на зелето поръсих щипка червен пипер.
Смесих ги лука и зелето и разбърках .
Намазах с олио тавичка.
На дългата част на 1бр. кора разпределям по 2с.л. от плънката и завивам на руло.
Наредих в тавата като леко намачках за да се поемат в тавата на права линия.
Така процедирах със всички кори и плънката докато свърши.
Намазах отгоре със олио.
Зелникът изпекох в умерена фурна до готовност.
Няма такава сладост ,няма!



”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар