Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

петък, 27 март 2020 г.

Гъбена каша




Продукти:
500гр- гъби
5-скилидки чесън
1/2 пакетче- масло
олио
5с.л.- брашно
1 бр.-гъбен бульон
сол
черен пипер

Приготвяне:
Измих гъбите,моите бяха малки кавачки и не ги нарязах, а оставих цели ,ако вашите са печурки ги нарежете .
Изпържих до готовност, гъбите в част от маслото и малко олио.
Извадих ги в чинийка.
Нарязах скилидките чесън на филийки.
Запържих ги в маслото и олиото от гъбите.
След като чесънчетата се зачервиха ги извадих при гъбите.
Прибавих останалото масло и запържих брашното до порозовяване.
Предварително бях разтворил в топла вода гъбеният бульон и с него разредих брашно докато се получи рядка кашичка.
Добавих, гъбите и оставих да поври за около 5 мин. на слаб огън
Накрая прибавих, черният пипер и нарязаният на ситно магданоз.
По желание може да изцедите и малко лимон и да разбъркате хубаво.


”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар