Това е втори вид копривени кюфтенца в които сложих и сирене.
Ами станаха страхотни, опитайте!
Продукти:
200гр.- коприва нарязана 1 връзка магданоз- нарязан
3бр.-яйца
100мл.- прясно мляко
300гр.- кисело мляко
1/2ч.л.-сода бикарбонат
100гр.- натрошено сирене
сол
брашно за гъста смес
олио за пържене
Така направих:
Всички продукти сложих в съд и хубаво разбърках.
Гледах гъстотата на сместа да е ето такава
Котлона НЕ трябва да е на много висока температура.
Моят е на девет степени, аз пържих на 6-та степен.
Когато се зачервиха от едната страна със щипка, обърнах да се изпържат и от другата страна.
Не е нужно да се вадят на хартия, защото не попиват мазнина.
Страхотни са опитайте, ако си намерите коприва, струват си!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар