200-300гр.- свинско месо
3 стръка- зелен лук
5-6 - гъби
250мл.- готварска сметана
150гр.- настърган кашкавал
50гр.- масло
50мл.- олио
скилидка чесън, рендосана на ситно
сол
черен пипер
Приготвяне
Гъбите и кромида нарязах и в тиган прибавих и чесъна задуших в маслото.
Докато се задушават продуктите,нарязах свинското месо на малки парчета.
Запържих го в олиото до готовност.
Тогава го прибавих към гъбите и кромида. и малко сол
Полях с 1/2ч.ч.- вода.
Оставих да къкри така десетина минути.
Тогава прибавих сметаната.
Оставих да къкри още малко на слаб огън .
Добавих ,тогава и настърганият кашкавал, като оставих на слаб огън да се разтопи.
Овкусих с черен пипер.
Да Ви е вкусно ,както и на нас!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар