Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

сряда, 17 ноември 2021 г.

✨ Банички с кайма и кашкавал, печени на тиган ✨

ПРОДУКТИ: 
250гр.- смес кайма 
100гр- кашкавал на малки кубчета или настърган 
кимион 
Каймата омесих със всичките продукти. 
Тогава сипах водичка около 1к.ч. и отново омесих. 
Каймата трябва да стане малко по рядка отколкото за кюфтета. 
Оставих каймата настрана да поеме водата. 
 Трябват ни още:
 фини кори 
олио 
ТАКА НАПРАВИХ:
 Взех 2бр. кори и на тесният край до половината намазах със каймяната смес. 
Завих двата края към средата и тогава сгънах на плик. 
Така пекох в тигана, който намазах с олио на среден огън до готовност. 
Много сполучливи банички, и топли и студени, опитайте!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
Ако Ви харесват моите рецепти , може да ме следите и във Facebook 
 Също така и в Instagram 
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация! ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар