250гр.- смес кайма
100гр- кашкавал на малки кубчета или настърган
кимион
Каймата омесих със всичките продукти.
Тогава сипах водичка около 1к.ч. и отново омесих.
Каймата трябва да стане малко по рядка отколкото за кюфтета.
Оставих каймата настрана да поеме водата.
Трябват ни още:
фини кори
олио
ТАКА НАПРАВИХ:
Взех 2бр. кори и на тесният край до половината намазах със каймяната смес.
Завих двата края към средата и тогава сгънах на плик.
Така пекох в тигана, който намазах с олио на среден огън до готовност.
Много сполучливи банички, и топли и студени, опитайте!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар