Трябват ни продукти, според това за колко човека ще готвим:
кренвирши
яйца
мазнина аз използвах масло
Разрязах кренвирша по дължина на две но от двата края да не е разрязано.
Леко запържих от двете страни в масло.
Чукнах по едно яйце и на бавен огън го готвих до готовност.
Другият начин е разделен на половина по дължина, кренвирш и го нарязах на парчета но не до края да е отрязан.
Свих на кръг и със клечка за зъби захванах да не се отваря.
Пак така изпържих в маслото и чукнах в средата яйцето.
Много лесно и бързо.
Може да сложите и сиренце или кашкавал отгоре върху яйцето, също става!
Аз сложих по едно триъгълниче топено сирене.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Страхотна кулинарна рецепта! Браво на този, който старателно я е приготвил! Снимките са страхотни! Ще я опитаме при първа възможност!
ОтговорИзтриванеПрофесионално кухненско оборудване - конвекционални фурни, миксери, машини за паста, печки, котлони, фритюрници, котлони, готварски шкафове и много други!