5-с.л.- олио
5-6 връзки -пресен кромид нарязах в тенджерата .
1-морков също нарязан на ситно,
1-2-домата настъргани
пилешки шийки
2скилидки- чесън
1ч.л. червен пипер
1 дафинов лист,
2-3 зърна бахар
червен пипер,
сол
1с.л.-брашно за закашване на яхнията
Приготвяне:
В тенджерката сипах олиото.
Добавих кромида, моркова,домата,чесъна и задуших за 5 мин.
Добавих и останалите продукти и оставих да ври на тих огън до готовност на месото.
1с.л.-брашно размих с вода и закаших с него яхнията която оставих да поври още 2-3мин. на тих огън.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар