150гр.-брашно
150мл.- прясно мляко
1бр.-яйце
150гр.- настърган кашкавал
1 равна ч.л.-сода бикарбонат
1/2ч.л.- сол
1/2ч.л.-захар
масло за намазване на готовите хачапури
Сложих всички продукти без маслото и направих рядка смес/като за кекс става тестото/
Загрях тигана на котлона и намазах дъното с масло.
Изсипах половината смес, заравних навсякъде да е еднакво дебел слоя и на средна температура пекох докато се зачерви.
Тогава обърнах и от другата страна да се изпече.
Когато извадих намазах обилно с масло.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар