За плънката:
500гр. - кайма
2 големи стръка - праз лук
2ч.л.- червен пипер
1к.ч.- олио
сол
чубрица
чер пипер
ПРИГОТВЯНЕ на плънката
Праза се нарязва на едро и се задушава в олиото поръсен със солта.
Когато стане златист праза ,прибавям каймата раздробих я да не е на едри буци.
Прибавя се и червения пипер/повечко носи на пипер/ и запържвам да остане на мазнина.
Махам от огъня и прибавям солта,чубрицата,черният пипер.
Трябва ни още:
Безумно вкусно се получи, пробвайте! Със същата плънка направих и кемерени принцеси
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
хлебни питки- 10бр.
масло
настърган кашкавал
Питките ги разделям на две и издълбавам меката им част и на двете половинки.
Захлупвам две по две да си се получи питка и поставям в тавичка намазана с масло.
Намазах всяка питка отгоре с масло и сложих настърган кашкавал.
Пекох докато се разтопи кашкавала.
Безумно вкусно се получи, пробвайте! Със същата плънка направих и кемерени принцеси
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар