С нейно позволение Ви я публикувам както я е написала.
Снимката също е нейна. Рецептата е от Сливенският край.
Благодаря Ви Маргарита за вашето гостуване във моят блог.
Рецептата е:
Нарязвам доста количество зелен лук (тук са 4връзки).
Слагам в тавичка заедно с месото,сол,пипер, олио, повечко вода.
Пека на 200градуса като обръщам месото да се зачерви от всички страни .
Накрая застройвам с яйца поне 2, сок от лимон или кисело мляко.
Днес месото е пилешко,а в моя дом това беше менюто за Великден с агнешко.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook >
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар