С нейно позволение Ви я публикувам както я е написала. 
Снимката също е нейна. Рецептата е от Сливенският край. 
Благодаря Ви Маргарита за вашето гостуване във моят блог. 
Рецептата е:
 Нарязвам доста количество зелен лук (тук са 4връзки). 
 Слагам в тавичка заедно с месото,сол,пипер, олио, повечко вода. 
Пека на 200градуса като обръщам месото да се зачерви от всички страни . 
 Накрая застройвам с яйца поне 2, сок от лимон или кисело мляко. 
 Днес месото е пилешко,а в моя дом това беше менюто за Великден с агнешко.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във  Facebook > 
 Също така и в Instagram  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~



Няма коментари:
Публикуване на коментар