500гр. - свинско месо
връзка пресен кромид
1бр.- малка сметана за готвене
олио
сол
чер пипер
Приготвяне:
Нарязах месото на парчета и сложих в тигана да се пържи в олиото под капак.
Когато е готово прибавих нарязаният кромид лук.
Леко го запържех и него да омекне.
Тогава изсипах сметаната и половин чашка вода.
Оставих да къкри така на слаб огън за 15 мин.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook >
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар