Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

вторник, 24 януари 2023 г.

🍰 ПАНДИШПАНЕНО РУЛО 🍰


За блата: 
 6 -яйца 
 180 гр.-захар 
 60 мл.-вряла вода 
 190 гр.-брашно,
2бр.- ванилия или струйка течна 
 1- бакпулвер. 

 Разделям белтъците от жълтъците. 
Разбивам белтъците с половината захар до твърди връхчета и оставам на страни. 
 Разбивам с миксер жълтъците с другата част от захарта до побеляване на сместа, трябва да стане пухкава, добавям горещата вода с непрекъснато бъркане, след това брашното с бакпулвера и ванилията. 
Добавям белтъците към сместа от жълтъците, внимателно бъркам със шпатула или дървена лъжица до усвояване на белтъка. 
Разделих тестото на две и в едното сложих какао,за да стане шаренко. 
 Пека в тавата на фурната, върху хартия за печене, за около 15P,16 мин., 
Фурната е загрята на 180 гр. 
 За пълнежа, сладко от дюля, и крем ванилия за бисквитена торта. 
При мен сладкото беше от ягоди.
 РЕЦЕПТАТА Е НА Emilia Mitreva
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар