Домати за консерва Рома/количеството вие си преценете колко са ви нужни/
Слагам ги в найлон и така цели във фризера.
Спестявам си мъките и труда да слагам в домати в буркани или шишета, доматите стават за готвене, за сосове за всичко което се готви с тях и даже за салатка през зимата с много праз.
Когато ми потрябват за готвене взимам си колкото количество ми са нужни.
На топлата вода на чешмата, леко ги обливам и веднага беля коричката.
Става за секунди, много лесно.
Тогава още докато е замразен домата го режа на кубчета и все едно пресен домат сте нарязали.
Много удобно и без никакви буркани и работа.
Опитайте ако имате място във фризера и ще ме благославяте.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар