От както имам Магическият миксер на Таперуер ми е пръв помощник.
Затова който има такъв уред споделям как аз го правя.
Магически миксер на Таперуер това е разковничето за бързите и лесни палачинки.
Ми то било песен да се правят с него.Лесно и за сипване в тигана.
Аз вече имам и от големия миксер 750мл. и ако ви харесва си го набавете
ОТ ТУК В ТАЗИ ГРУПА
Ето ви малко информация за него.
Най-големият магически миксер! 750мл. за 29 лв.
Рядко се предлага и е много търсен.
МАГИЧЕСКИЯТ МИКСЕР 750 мл. на ВИНТ е най - после при нас. Капакът му е стабилно, сигурно затворен винаги , защото е НА ВИНТ!!!!
За палачинки, заливки на мусака и лазаня, застройки на супи, фрапе, айрян, сокове ..или просто, за да съхраним мляко, сосове, доматено пюре ...дори и легнали и дори на вратата на хладилника . .
😍Страхотен!!!😍Любим!!😍Незаменим!!!
В ГРУПАТА МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ОЩЕ МНОГО УНИКАЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ВАШЕТО СПЕСТЯВАНЕ НА ВРЕМЕ И ТРУД.
Ето я моята рецепта която използвам от години, за невероятни палачинки ,които се правят ,без да се маже всеки път тигана.
Нежни, тънки и много вкусни.
Продукти за магическият миксер 11-12бр.
2 - яйца
125 гр.- брашно
250мл. - прясно мляко (може да се замести наполовина с вода)
щипка- сол
1 с.л.- пудра захар
1 с.л.- олио
10 грама разтопено масло.
Най отдолу се слагат яйцата, после брашното, млякото и останалите продукти.
Тогава се разклаща 7-10 пъти и сте готови да печете в незалепващ тиган.
Но времето за направа няма да е същото, защото за 2мин. сте си направили сместа ,а и сипването е много лесно и бързо.
По същият начин може да си правите и пенкейк.
Ще се радвам, ако съм ви помогнала с тези публикации, да ви е лесно и бързо.
Аз съм възхитена от тези продукти и затова споделям с Вас.
В МОМЕНТА Е НА ПРОМОЦИЯ
Продукти за около 20-24бр. на тиган
250 гр.-брашно
0,5 литра -прясно мляко (може да се замести наполовина с вода)
3 големи или 4 малки - яйца
2 щипки- сол
1 с. л.- пудра захар
1 с.л.- олио
20 грама разтопено масло.
ПРИГОТВЯНЕ:
Брашното се слага в дълбок съд.
Прави се кладенче и в него се изсипват яйцата, разбити като за омлет (или едно по едно).
Сипва се бавно половината мляко, бие се 2-3 минути, за да се получи гладка смес.
Прибавя се солта, олиото, разтопеното масло, пудрата захар и ванилията.
Изсипва се втората половина от млякото.
Похлупва се сместа и стои половин час на стайна температура преди пърженето.
Ако искаме да направим много фини палачинки, предварително разбиваме белтъците на сняг.
Палачинките могат да се направят и само с вода – тогава стават много леки, но не чак толкова вкусни.
Ако са само с мляко, стават по-дебели и плътни.
Мазнината се добавя в тестото, за да не залепват после при пърженето в тигана.
Пекат се в тефлонов тиган или сач на слаб огън.
ЗАПОЧНАХ ДА ПРАВЯ ПЛЪНКАТА ОТ
250гр- гъби каквито имате
3с.л.-булгур
1бр.-кромид лук на ситно
1бр.- морков настърган на ситно
1бр.- настърган домат или к.л.-доматено пюре
1 малка чушка на ситно
2 щипки червен пипер
сол
чер пипер
универсална подправка
олио
масло за мазане
кашкавал за поръсване
В олио запържих гъбите до готовност и тогава прибавих кромида, моркова чушките и хубаво ги запържих до готовност.
Доматеното пюре, червеният пипер, солта и всички други подправки, прибавих и тях и накрая булгура и две чаши вода.
Оставих така на слаб огън да къкри докато се свари хубаво булгура.
Отстраних от огъня и оставих да отдъхне за малко.
Тогава слагах от плънката в края на палачинката,завивам двата края и навивам на сармичка.
Сармичките сложих в тавичка намазана с масло.
Отгоре отново намазах с масло и поръсих със настърган кашкавал.
Запекох на горното ниво докато кашкавала, получи приятен, загар.
Многооо вкусно, много!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар