Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

вторник, 12 септември 2023 г.

Катми с магически, миксер 🍪╰☆

Необходими продукти за около 13бр. Ако искате повече бройки, удвойте рецептата: 
 100 мл.- топла вода 
 150 мл- прясно мляко 
 1 с.л.- захар 
 1/2 ч.л.- сол 
1бр.- суха мая 7гр. 
 2 - яйца 
 200 гр. - брашно 
 масло за намазване на катмите 

 От както имам Магическият миксер на Таперуер ми е пръв помощник. 
Затова който има такъв уред споделям как аз го правя. 
 Магически миксер на Таперуер това е разковничето за бързите и лесни катми, палачинки, колаци,  заливките за запеканки, може да си разбиете за секунди, шейкове,  фрапета, сокове, айрани и каквото още се сетите.
 Ми то било песен да се правят с него ,хлоп-троп, всички продукти и готово. 
Няма да се цапате няма да се морите да бъркате с бъркалки.
Сипваш с него направо в тигана, без да се занимаваш с лъжици, черпаци и тем подобни. 
Лесно се сипва в тигана.
ТЕЗИ СНИМКИ МИ СА С МАЛКИЯТ МИКСЕР, поръчах си и големият и като дойде ще покажа.


ГОЛЕМИЯТ Е ТОЗИ КОЙТО СЕГА Е НА ПРОМОЦИЯ
Със вместимост 750мл. и със винтово затваряне на капачката. 
По лесно да се работи със смеси които имат набухватели или газирана вода, както във една от рецептите ми за катми.
 



 
 Намазвам с масло когато са още топли. 



Ако НЯМАТЕ такъв миксер,направете си ги  в купа, като бъркате с бъркалка. 
Маята, солта, захарта се объркват в брашното. 
Всичко се разбърква в купа и се оставя да втаса. 
 С лъжица се изсипва в не залепващ тиган, леко подмазан с олио. 
Пекат се от двете страни. 
Като се извадят се мажат с масло.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар