кори за баница
салам мортадела/може и други салами/
лютеница
майонеза за мазане на корите
олио за мазане на корите
Приготвяне:
Корите прегънах на две намазах с олио тогава прегънах още на две широката страна.
Сложих в края салама, парче кашкавал и лютеница и завих на триъгълник, като накрая мажа със майонеза за да залепнат хубаво краищата.
Давам постъпково как съм ги направила във снимките долу.
Наредени в тавата ги намазах отгоре с майонеза.
Вие по желание може да наръсите някакви семена отгоре.
Пекох на 200 градуса до готовност.
Страхотна вкусотия стана, опитайте!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар