Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

четвъртък, 16 май 2024 г.

Арпа с пилешко, тиквички и кромид

Продукти 
пилешко месо /каквото имате- бутчета,крилца, фенери/ 
1ч.ч.- арпа 
1бр.- тиквичка 
1бр.- морков 
1бр.- кромид лук 
олио 
сол
1бр.-пилешки бульон

 Приготвяне 
Пилешкото месо го посолих  и леко го обтрих с червен пипер. 
Изпържих ги в тиган до готовност в олиото. 
Извадих го в една чиния. 
 В същото олио сложих нарязаният кромид ,моркова и тиквичката на кубчета. Задуших докато омекнат хубаво зеленчуците. 
В тавичката изсипах ,арпата и върху нея готовите заленчуци. 
Обърках хубаво и отгоре наредих пилешкото месо.
 Налях две чаши пилешки  бульон.
Сложих във фурната на 220 градуса и пекох докато арпата се сготви. 
Преместих тавичката на горно ниво и запекох на горен реотан. 
Това е..... простичко, но много, много вкусно ястие!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар